Filskovs Fremtid ApS
Vi hælper iværksættere på vej i Filskov
Vi hælper iværksættere på vej i Filskov
Start
Hvem er vi?
Bestyrelsen
Historie
Erhvervsregister
Kontakt
Hvem er vi?


Erhvervsudviklingsselskabet Filskovs Fremtid ApS har som formål at hjælpe iværksættere i gang. Filskovs Fremtids bestyrelse, der arbejder ulønnet, har aftaler om rådgivning med advokat og revisor – uden beregning. Desuden kan bestyrelsen i kraft af sit netværk skaffe iværksættere i kontakt med erfarne virksomhedsejere, som gerne vil være sparringspartner for firmaer under etablering.
Endelig har Filskovs Fremtid ApS også som formål at opføre gode erhvervslokaler, som kan lejes til en billig husleje.

Filskovs Fremtid ApS blev stiftet 13. marts 1995 og balancen er på 1 million kroner

Hvad er Filskovs Fremtid?
Filskovs Fremtid ApS er et erhvervsudviklings- selskab, som er ejet af borgerne i Filskov sogn. Over 200 husstande har købt anparter for i alt 559.000 kroner i selskabet. Ifølge vedtægterne har Filskovs Fremtid ApS følgende formål:
"Selskabets formål er – til fremme af erhvervslivet i Filskov sogn og til styrkelse af bymiljøet i Filskov – 
at opføre eller erhverve, sælge eller udleje erhvervsbygninger i Filskov sogn og at udføre andre erhvervsfremmende aktiviteter, der har tilmål at skabe eller bevare arbejdspladser i Filskov sogn."
Anpartsselskabet har siden 1995 opført og ejet en industrihal i Filskovs erhvervskvarter - Industrikrogen. Bygningen har været 
lejet ud til forskellige erhversdrivende men er i 2007 solgt til FMT som driver en jern- og metalvirksomhed på adressen.

Filskovs Fremtid arbejder tæt sammen med Grindsted Erhvervsfremme, der har virksomheder fra hele Grindsted Kommune som medlemmer. Grindsted Erhvervsfremme arbejder for et stadigt bedre erhvervsklima i kommunen.

 
StartHvem er vi?BestyrelsenHistorieErhvervsregisterKontakt